Politică

Emil Boc și Alin Tișe ar urma să candideze pentru noi mandate. Președintele PNL Cluj: „Au atras fonduri europene mai mult decât Malta și Cipru la un loc”

Alegerile locale bat la ușă, iar clujenii așteaptă ca primarul Clujului, Emil Boc, și președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, să facă marele anunț.

Alin Tișe și Emil Boc. Sursă foto. Facebook/ Alin Tișe Alin Tișe și Emil Boc. Sursă foto. Facebook/ Alin Tișe

 

 


Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, și președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, vor candida la alegerile locale pentru noi mandate, este părerea europarlamentarului clujean Daniel Buda. 

 


Șeful PNL Cluj a declarat, la un post de radio local, că tandemul Emil Boc- Alin Tișe vor câștiga voturile clujenilor la alegerile din 9 iunie 2024. 

„Domnul Boc, atunci când vorbește la Bruxelles, este ascultat, el devenind un reper în ceea ce înseamnă politica internă și europeană. Domnia sa nu doar vorbește, ci și transpune în practică, de fiecare dată cu succes, mecanismele europene. Avem proiectul metroului la Cluj, centura metropolitană. Sunt lucruri care se întâmplă și sunt generate de efortul acestui om. Banii europeni nu vin așa, stând în birou. Pentru acești bani trebuie să mergi la Bruxelles, la Strasbourg. Sunt eforturi pe care domnul Emil Boc le-a făcut și le face”, a spus Daniel Buda


Totodată, europarlamentarul clujean a mai afirmat că Emil Boc, împreună cu Alin Tișe, au reușit să atragă fonduri europene mai multe decât Malta și Cipru, mai exact peste 1 miliard de euro. 

„Mai avem multe lucruri de făcut, nu încape în discuție. Dar, domnul Boc este persoana, care a reușit împreună cu Alin Tișe, că le place unora sau nu le place, să atragă fonduri europene mai multe decât 2 țări: Malta și Cipru - peste 1 miliard de euro. Asta este realitatea. Nu le plac multora de la București când le spunem chestiunile acestea, dar astea sunt rezultatele. Evident, ca să dau un răspuns clar, cele două persoane vor candida, fără discuție, la funcțiile despre care vorbim: primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj. Sunt persoane care au confirmat și s-au validat în pozițiile lor”, a conchis Daniel Buda la postul de radio local. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Daniel Buda: „Mi-am manifestat intenția de a candida pentru un nou mandat de europarlamentar”

Ultimele Stiri
abonare newsletter